Personligt træningsprogram
Kategorier:

Træningsudbytte - Hvad skal der til for at optimere træningen?

Hvilket resultat vil du have?

Du kender det sikkert eller har hørt om situationen. Du står i en butik og vil gerne have hjælp, men bliver hjulpet af en ukvalificeret ekspedient. Du får løst din henvendelse, bare med en dårlig service og du bliver faktisk lidt frustreret eller lettere irriteret over situationen. Tænk bare på hvor meget ejeren har investeret i lokaler, inventar, varer, lønninger, reklamer mm og så ender situationen med, at du ikke er 100 % tilfreds.

Hvorfor er der ikke investeret i en bedre træning af ekspedienterne? Ville det ikke give et meget bedre udbytte?

Bliv ikke din egen ukvalificeret ekspedient.

Jeg har gennem årene set rigtige mange kæmpe hårdt for at gennemføre deres stævne, alt fra OL distancen til en fuld Ironman distance også kendt som kongedistancen. De nyder ikke dagen, da den er for hård og går derfor glip af rigtig meget. De er blevet deres egen ukvalificeret ekspedient uden at opdage det.

Som trialet, hvor meget har du ikke allerede investeret i dit udstyr? Bare tænk på din cykel og alt tilbehøret til den eller alt dit lækre løbetøj du har. Inden du for set dig om ender det ofte op i en større sum gennem tiden. Et er at have det sjovt med at træne og være ude til stævnerne, noget andet er at vide hvordan du træner optimalt så du får udnyttet dit potentiale. Se her hvor lidt en investering i dig selv koster.

Se på det sådan her: Du har lige fået en ny Ferrari (sportsvogn). Ville det være nødvendigt for dig at tage køretimer på en racer-køreskole for at kunne nyde bilen? Nej naturligvis ikke. Men hvis du tog de køretimer ville det helt sikkert give dig en meget bedre køreoplevelse.

Hvorfor få det bedst træningsudbytte ved at investere i dig selv? Så får du en fantastisk raceday.

Triathlon og IRONMAN coach Mikio fra GetFit2.dk
Verdens bedste følelse - at krydse målstregen med overskud

Få større træningsudbytte med et personligt træningsprogram

Hvordan får nogle personer det til at se så legende let ud, når de gennemfører en triathlon? De kommer i mål uden at kollapse og være fuldstændig ødelagte dagene efter. Hvad gør de anderledes?

Jeg har stor erfaringen og har hjulpet mange atleter gennem årene med at få et større træningsudbytte. De har gennemført deres race-dag, med stor succes. De har alle stået med medaljen om halsen samt en glad og tilfredsstillende fornemmelse da de kom over målstregen. Jeg kan gøre det samme for dig, med et personligt træningsprogram og korrekt vejledning samt min support under hele forløbet.

Book en gratis session (værdi 449.- kr.) og hør mere om hvordan et personligt træningsprogram kan hjælpe dig til at blive den bedste udgave af dig selv.

Del eller tag dem som kan få glæde af et større træningsudbytte 

Tak for du læste med og rigtig godt stævne

Sportslige hilsner

Mikio

#

Være den første med en kommentar

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.