Hvad er et online personligt træningsprogram?

Med et personligt træningsprogram bliver din træning systematisk tilrettelagt og tilpasset til din hverdag. Det betyder friheden til at træne på dine præmisser og du ikke behøver at opgive dit liv eller din bankkonto for at få det til at ske. 
Det er med til at holde motivationen så du når dine mål og drømme.

Alle kan være med

Der er ingen krav til dig om at være eliteidrætsudøver eller på et bestemt niveau, men blot at du har et ønske om at komme i gang med at træne – for din egen skyld.

Opnå dine drømme

Så uanset dine mål får vi sammen sat rammerne for at indfri dine drømme. Det kan være alt fra at løbe 5 km, 10 km, et maraton eller til at gennemføre en triathlon distance.

6 års erfaring

Med min gode og solide erfaring som personlig træner af motionister og elitemotionister i alle aldre og på forskellige niveauer, kan jeg gøre en forskel for dig

Klienter med et længere træningsforløb
+1 år 31%
Klienter der også vælger 1:1 træning
Supplere online træning med 1:1 lektioner 46%
Så mange gennemført deres ønsket mål
Nye klienter 98%

84,6 % af mine klienter vælger et online træningsforløb

Er du klar til at begynde?

Vi kan nemt se og følge dit træningsprogram. Om du vil bare se hvad du skal træne eller om du vil nørde dine træningspas er begge dele muligt. Langt de fleste atleter bruger mobil versionen og er meget tilfredse med det. Avancerede træningsplaner gjort nemt.

Fleksibilitet i din hverdag

Din træning bliver tilpasset din hverdag, så tingene hænger sammen. Du skal have friheden til at træne med god samvittighed.

Billigere med online træningsprogram

Et personligt træningsprogram online er langt billigere end 1:1 træning, her sparer du hurtigt 60% – 70% om måneden da du ikke skal have mig med til dine træningspas.

Løbende dialog

Du får feedback fra mig hver måned. Men du har også muligheden for løbende dialog, da vi alle har forskellige behov. Jeg er her for at støtte dig gennem hele dit forløb.