Nå dine mål om det er vægttab, sportslige eller en begivenhed

Top 3 fordele ved en personlig træner

Motivationen

En personlig træner kan hjælpe dig med at sætte mål, oprette en plan for at gennemføre den og fejre den dag, du når du opnår målene.

Bliv teknisk dygtigere

Især i vandet og vedr. løb har du meget stor fordel ved at have den rigtige teknik. At se sig selv svømme har været en øjenåbner for rigtig mange af mine atleter.

Restitution

Du opnår dine mål og drømme ved at holde dig skadesfri. Samt skader kan være ubehagelige og irriterende at døje med. Værdien ved at lyttet til sin krop og passe på sig selv er stor.

Hvad er 1:1 træning?

Thanks Coach Mikio
Succes er et personligt parameter - Hvad er succes for dig?

Forskellen på træningsprogram og 1:1 træning er, at ved 1:1 træning mødes vi til din træning. Det kan for eksempel være til dit løbepas, styrketræning eller svømning. Her bliver du guidet i korrekt teknik og tips & tricks.

Jeg oplever større og større tendens til at folk ønsker en fast træner der har forstand på andet end squat og de rigtige proteiner. De ønsker en personlig sparringspartner og motivator.

Til dig som vil have 100% opmærksomhed

Forstil dig at have din egen personlige træner med til din træning, som kun er tilstede for din skyld. Ville det ikke være rart?
Det mest typiske er, at jeg er med ude til træning en gang om ugen som fast sparringspartner, i en ønsket periode. Den anden model er, at vi mødes hver 14. dag hvor du får muligheden for feedback både på dit aktuelle træningspas og i forhold til dit træningsprogram..

Hvad har du behov for?

Når du skal indfri dine drømme kan det virke som en dyr investering at bruge penge på en personlig træner. I virkeligheden investerer du i dig selv, ved at få en uddannet og kvalificeret træner med til dine træninger.