Prisoversigt triathlon

Hvad koster et triathlon program?

Se på det sådan her: Du har lige fået en ny lækker Ferrari. Ville det være nødvendigt for dig at tage køretimer på en racer køreskole for at kunne nyde bilen? Nej naturligvis ikke. Men hvis du tog de køretimer ville det helt sikkert give dig en meget bedre køreoplevelse.

(KLIK PÅ + FOR MERE INFO)

* Alt det med småt

Der er ingen bindingsperiode eller abonnementer. Du kan stoppe din aftale lige når du ønsker det, med månedens udgang. Nemmere bliver det faktisk ikke.

Du vil modtage vejledenede træningsplaner hver 4. uge og betaler forud for dette.

Der er ingen faktura gebyr. Der kan komme rykkergebyr ved for sent betaling.

Jeg gør opmærksom på, at den sædvanlige fortrydelsesret på 14 dage fra aftalens indgåelse ved køb af varer eller tjenesteydelser på internettet i henhold til forbrugeraftalelovens kapitel 4 ikke finder anvendelse ved køb af træningsvejledninger online.

Træningsvejledninger skræddersys helt specifikt ud fra klientens mål og ønsker, hvorfor udarbejdelsen af disse er omfattet af undtagelsesbestemmelsen i forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 3.

Der gælder således ingen fortrydelsesret efter udarbejdelse af en individuelt træningsvejledning.

I forbindelse med oprettelsen af en nyt aftale, er der et engangsgebyr. Det er en udgift, som du kun skal betale en enkelt gang og kommer på første faktura. Det dækker hele opstartsdelen.

Pris pr. træningsprogram

  • Løb: 200.- kr.
  • Triathlon: 300.- kr.