Prisoversigt løb

Løb er en fantastisk måde at komme i form på, føle sig bedre tilpas og endda få nye relationer med andre løbere. At starte en ny løbende vane behøver ikke at være svært – alt det kræver er et behageligt par sko og noget vilje, alt sammen i dit eget tempo. Jeg gør det nemt at komme i gang, blive inspireret og på sporet. Er du klar?

* Alt det med småt:

Der er ingen bindingsperiode eller abonnementer. Du kan stoppe din aftale lige når du ønsker det, med månedens udgang. Nemmere bliver det faktisk ikke.

Du vil modtage vejledenede træningsplaner hver 4. uge og betaler forud for dette.

Der er ingen faktura gebyr. Der kan komme rykkergebyr ved for sent betaling.

Jeg gør opmærksom på, at den sædvanlige fortrydelsesret på 14 dage fra aftalens indgåelse ved køb af varer eller tjenesteydelser på internettet i henhold til forbrugeraftalelovens kapitel 4 ikke finder anvendelse ved køb af træningsvejledninger online.

Træningsvejledninger skræddersys helt specifikt ud fra klientens mål og ønsker, hvorfor udarbejdelsen af disse er omfattet af undtagelsesbestemmelsen i forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 3.

Der gælder således ingen fortrydelsesret efter udarbejdelse af en individuelt træningsvejledning.

I forbindelse med oprettelsen af en nyt aftale, bliver du blive opkrævet et engangsgebyr. Det er en udgift, som du kun skal betale en enkelt gang og kommer på første faktura. Det dækker hele arbejdet omkring opstarts dialogen, din test og systemoprettelse.

Pris pr. træningsvejledning

  • Løb: 200.- kr.
  • Triathlon: 300.- kr.