Personligt træningsprogram

Du er unik og det skal din træning også være. Derfor bliver dit træningsprogram lavet ud fra dine mål og dit nuværende udgangspunkt. Du bliver testet for at finde dit udgangspunkt. På den måde kommer du korrekt i gang.

Tilpasset træning

Når vi begynder vores samarbejde, har vi en dialog omkring hvor meget du kan træne pr. uge. Dette er for at skabe et realistisk billede af din tid og sikre du holder motivationen bedst muligt under hele forløbet. Det er vigtigt at hverdagen hænger sammen for dig (og familien)

Premium konto

I din aftale er der en premium konto hos Trainingpeaks. Den er betalt af GetFit 2 og har en værdi af 125 kr. pr. mdr. Med en premium konto får du den bedste mulighed for at analyserer dine træningsdata. Nemt og bekvemt.

Support

Der er ingen begrænsning for vores dialog, da vi alle har forskellige behov. Bare alt med måde. Dialogen kan være via mail og mobil.

Løbetest

En gang om måneden har du mulighed for at tage en løbe test, for at se din status. Du vil få feedback på din test på stedet. Løbetesten foregår på den lokale atletikbane sammen med mig.

Træningsprogram

Til triathlon

kr. 849.-/mdr. *
  • Fri dialog med træner
  • Gratis løbetest hver mdr.
  • Premium konto inkl i aftalen
  • Nem adgang til træningsdata

Træningsprogram

Til løbetræning*

kr. 499.-/mdr. *
  • Løbeøvelser
  • Gratis løbetest hver mdr.
  • Kvalitets værktøj
  • og meget mere ......

*Alt det med småt:

Der er ingen bindingsperiode eller abonnementer. Du kan stoppe din aftale lige når du ønsker det, med månedens udgang. Nemmere bliver det faktisk ikke.

Du vil modtage en faktura via din mail ca. 7 dage inden månedens udgang.

Der er ingen faktura gebyr. Der kan komme rykkergebyr ved for sent betaling.

Jeg gør opmærksom på, at den sædvanlige fortrydelsesret på 14 dage fra aftalens indgåelse ved køb af varer eller tjenesteydelser på internettet i henhold til forbrugeraftalelovens kapitel 4 ikke finder anvendelse ved køb af træningsvejledninger online.

Træningsvejledninger skræddersys helt specifikt ud fra klientens mål og ønsker, hvorfor udarbejdelsen af disse er omfattet af undtagelsesbestemmelsen i forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 3.

Der gælder således ingen fortrydelsesret efter udarbejdelse af en individuelt træningsvejledning.

I forbindelse med oprettelsen af en nyt aftale, bliver du blive opkrævet et engangsgebyr. Det er en udgift, som du kun skal betale en enkelt gang og kommer på første faktura. Det dækker hele arbejdet omkring opstarts dialogen, din test og systemoprettelse.

Pris pr. træningsvejledning

  • Løb: 200.- kr.
  • Triathlon: 300.- kr.