Eksklusiv træning

Til dig der vil have 100 % opmærksomhed og sikre din træning eller teknik kommer på plads og modtage omgående feedback. Du vil have muligheden for at blive filmet. Det kan være meget nyttigt når der trænes teknik f.eks. til svømning.

Træn-To

Her er du afsted med din træningsmakker og behøver lidt mindre opmærksomhed på træningen, men stadig ønsker at få træningen eller teknikken på plads. I vil modtage omgående feedback. Man deler en time til 300.- kr hver (i alt 600 kr.)

Gruppetræning

Til denne træning er I en mindre gruppe, typisk fra 3 til 6 personer som modtager 1:1 træning. Det kan anbefales til svømning, cykling og funktionstræning. I vil alle modtage feedback på træningen eller teknikken. Samme princip som Træn-To. Man deler en time til 250.- kr pr. deltager.

Personlig træning

Eksklusiv 1:1 træning

450.-/pr time
  • Persolig træning 100 %
  • Video til eget forbrug
  • Opsummering via mail

Personlig træning

Træn-to

300.-/t. pr. deltager
  • Træning for to
  • Anbefalet til svømning
  • Anbefalet til løb

Alt det med småt

Det er kun den første time der afregnes som 60 minutter. Herefter er det pr. halve time. Min transporttid medregnes ud over træningstiden.

Dog aftales træningen på forhånd, så prisen er kendt inden vi begynder. Skulle behovet ændres undervejs, aftaler vi det på stedet.

Ved manglende fremmøde afregnes der for 60 min. og min transporttid.

Der er ingen bindingsperiode eller abonnementer. Du kan stoppe din aftale lige når du ønsker det, med månedens udgang. Nemmere bliver det faktisk ikke.

Har du ikke et træningsprogram hos GetFit 2 i forvejen, afregnes der på stedet og du vil efterfølgende få en kvittering via din mail.

Modtager du allerede et træningsprogram fra GetFit 2 vil din 1:1 træning blot komme på den næste faktura.

Du vil modtage en faktura via din mail ca. 7 dage inden den næste måned.

Der er ingen faktura gebyr. Der kan komme rykkergebyr ved for sent betaling.

Jeg gør opmærksom på, at den sædvanlige fortrydelsesret på 14 dage fra aftalens indgåelse ved køb af varer eller tjenesteydelser på internettet i henhold til forbrugeraftalelovens kapitel 4 ikke finder anvendelse ved køb af træningsprogrammer online.

Træningsprogrammerne er skræddersyes helt specifikt ud fra klientens mål og ønsker, hvorfor udarbejdelsen af disse er omfattet af undtagelsesbestemmelsen i forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 3.

Der gælder således ingen fortrydelsesret efter udarbejdelse af et individuelt træningsprogram.