Prisoversigt

Ved at få dig testet og lave et personlig træningsprogram samt blive rettet til undervejs – så få du kvaliteten og træner korrekt.Ja, det kan være billigere at gå på nettet og finde et tilfældigt program. Det store problem er bare, det ikke er lavet til dig. Det betyder, at du ved faktisk ikke ved om du træner korrekt eller ej.

triathlon2

Triathlon programmer

Med triathlon for du hele tre sportsgrene på menuen. Så du har rig mulighed for at blive udfordret og måske prøve kræfter med en ny sportsgren. De tre discipliner gør du bliver fysisk aktiv i den rigtige gode ende. Ofte er triatleter meget sociale selv om det er en ”ego-sport”

ManWomanRunning

Løbe programmer

Der er flere fordele ved at løbe udover at komme i form. Det er afstressende efter dagens strabadser og ofte forbedre du også din nattesøvn. Det medføre et større overskud og glæde i hverdagen. Mange vil opleve at det kan virke medicinerende og i mange tilfælde bedre.

Formålet med GetFit2.dk

1:1 Træning

Til dig der vil have 100 % opmærksomhed og sikre din træning eller teknik kommer på plads. Du modtager omgående feedback. Du vil have muligheden for at blive filmet. Det kan være meget nyttigt når der trænes teknik f.eks. til løb eller svømning.