Du er dit støreste aktiv

Ja, det kan være billigere at gå på nettet og finde et tilfældigt program. Det store problem er bare, det ikke er lavet til dig. Det betyder, at du ved faktisk ikke ved om du træner korrekt eller ej.
Ved at få dig testet og lave et personlig træningsprogram samt blive rettet til undervejs – så få du kvaliteten og træner korrekt.

Et andet kvalitetsparameter er det brugervenlige træningsværktøj Trainingpeaks som du får gratis hos GetFit 2. Her få du premium konto som giver et stærkt analyseværktøj af dine træningsdata og vi kan nemt vi følge din træning og se udviklingen. Du kan altid følge med fra din mobil, tablet og PC/Mac, uanset hvor i verden du befinder dig.

Udover dette tilbydes du en gang om måneden at tage en løbetest på den lokale atletikbane som en del af dit træningsprogram, hvor jeg er til stede. Det er endnu en god mulighed for at følge din udvikling og få omgående feedback.

Træningsprogram eller personlig træning?

Pris Træningsprogram

Du er unik og det skal din træning også være. Derfor bliver dit træningsprogram lavet ud fra dine mål og dit nuværende udgangspunkt. Du bliver testet for at finde dit udgangspunkt. På den måde kommer du korrekt i gang.

Pris Personlig træning

Til dig der vil have 100 % opmærksomhed og sikre din træning eller teknik kommer på plads og modtage omgående feedback. Du vil have muligheden for at blive filmet. Det kan være meget nyttigt når der trænes teknik f.eks. til svømning.