Personligt træningsprogram til triathlon og løb

Personlig træner

Personlig træningsprogram til triathlon og løb

Som Personlig træner er mit formål at alle skal have muligheden for at få et træningsprogram uanset niveau og sikre træningsprogrammet bliver tilpasset til din hverdagen. Det betyder frihed til at træne på dine præmisser og du ikke er slave af træningen. Kontakt mig online for at høre mere.
Jeg tilbyder personlige træningsprogrammer til triathlon og løb. Samt individuelt 1:1 træning. 

Train smarter not harder med triathlon træningsprogram

De tre discipliner belaster kroppen på forskellige måder og det har betydning for hvordan, hvornår og hvor meget du træner de enkelte discipliner. Et ofte overset punkt er restitutionen, som er utrolig vigtig hvis du skal blive bedre, stærkere og være skadesfri. Meget kort fortalt nedbrydes musklerne ved træning og genopbygges ved restitution. Kroppen gør sig altså klar til næste belastning / træning. Derfor er den strukturerede træning vigtig og derfor har det stor betydning at din træning er tilpasset dig.

Kvalitets træning

Ja, det kan være billigere at gå på nettet og finde et tilfældigt program. Det store problem er bare, det ikke er lavet til dig. Det betyder, at du ved faktisk ikke ved om du træner korrekt eller ej.
Ved at få dig testet og lave et personlig træningsprogram samt blive rettet til undervejs – så få du kvaliteten og træner korrekt.

Bruger venlighed

Et andet kvalitetsparameter er det brugervenlige træningsværktøj Traininpeaks som du får hos GetFit 2. Her få du premium konto som giver et stærkt analyseværktøj af dine træningsdata og vi kan nemt vi følge din træning og se udviklingen. Du kan altid følge med fra din mobil, tablet og PC/Mac, uanset hvor i verden du befinder dig.
Udover dette tilbydes du en gang om måneden at tage en løbetest på den lokale atletikbane som en del af dit træningsprogram, hvor jeg er tilstede. Det er endnu en god mulighed for at følge din udvikling og få omgående feedback.

Personlig træner

Det er super fint at have et personlig træningsprogram den skal også bare passer til din hverdag. Det hele skal hænge sammen. En god og langsigtet motivation holdes ved at lysten, muligheden og friheden til at træne, er tilstede.
Så her er det vigtigt du er ærlig over for dig selv, omkring hvor meget tid du har og ikke hvor meget du godt kunne tænke dig at træne. Det skylder du dig selv, familie og venner.