Gratis løbetest i Brøndby med GetFit2.dk
Kategorier:

Løbetesten i Brøndby er for alle

Løbetest i Brøndby og for alle – du kan frit deltage den første mandag i måneden kl 19.00 eller som opfølgning på din daglige træning. Du har også mulighed for bare at komme forbi for at hilse på og træne med. Du behøver ikke at være tilknyttet Getfit2 for at deltage.

Træn med og få feedback

Du kan komme og træne med uden du er tilknyttet Getfit2. Her kan du får gode råd og trænings hacks. Du er naturligvis velkommen til at tage din træningsmakker, en fra familien eller en ven/veninde med. 

Løbetest af din form

Du kan få testet din aktuelle form. Det gør vi ved at du løber 2400m på tid. Her er der flere parameter at måle på:
 • Status på din puls
 • Status på din tid
 • Begge dele

Det er naturligt at tage 3 – 4 af denne type løbetest hen over sæsonen.

Løbestil / økonomi

Formålet med denne løbetest er meget simpel. At forbedre dit løb, så du løber mere “økonomisk” og minimere skadesrisikoen. Der er ikke det store hokus pokus i det og så er det nemt.

Jeg ser på hvordan du løber og kommer med guideline til en forbedring. Der er fem typiske ting jeg ser efter:

 • Løbepositur
 • Skridt længde
 • Hovedet
 • Armene
 • Hvordan foden lander

Hvordan foregår det?

Først taler vi om hvilken løbetest du skal tage. Bagefter skal du varme op så kroppen er klar til at yde. Så begynder vi selve testen. 

Du vil få feedback med det samme. Det tager ca. 20 min. at lave en løbetest. 

Du kan får rigtigt stort udbytte af at have en god løbestil og en god løbeøkonomi. Det bedste er at det koster dig ikke en krone.

Løbetest og træning

Jeg bruger atletikbanen på Brøndbyvester skole til at lave løbetest. Det er et godt sted hvor vi kan træne uforstyrret. Samt der er mulighed for at tænde lyset hele vejen rundt og oplyse hele løbebanen, hvis det er mørkt. Du kan blive testet hele året rundt, dog med få undtagelser som f.eks. sommerferie. Men det vil stå øverst på denne side.

Vigtigt

Af praktiske årsager og planlægningen skal du give mig besked når du vil være med. Bare ring på 28124070 (8.00 til 20.00)

Tak for du læste med og jeg håber du er blevet inspireret. 

Kender du en som også skal inspireres, så sætter jeg stor pris på hvis du deler dette opslag.

Sportslige hilsner

Mikio

Coach Mikio Administrator
HOKA Danmark | Løbeekspert | Personlig træner
Mikio Karmann har været aktiv løbe- og triathlon samt personlig træner siden 2012 og stifter af Getfit2. Han blev uddannet niveau 2 træner hos DIF og DTriF i 2012. Har bl.a. været løbe- og cheftræner i Brøndby Triathlon Club og fungere som teknisk- og overdommer hos DTriF. Hans fuldtidsarbejde er hos HOKA Danmark med salg og branding af den populære løbesko HOKA, giver han således en kæmpe indsigt i sportens verden
#

Være den første med en kommentar

  Skriv et svar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.