Formål

Formålet med GetFit2.dkMit formål med GetFit 2

Det er mit formål, at du skal have muligheden for god træning uanset niveau. Samt sikre træningsprogrammet bliver tilpasset til din hverdag. Det betyder frihed til at træne på dine præmisser, så du ikke er slave af træningen. Kvaliteten er prioriteret i hele forløbet (frem for kvantiteten)

Kvalitet

Ja, det kan være billigere at gå på nettet og finde et tilfældigt program. Det store problem er bare, det ikke er lavet til dig. Det betyder, at du ved faktisk ikke ved om du træner korrekt eller ej.
Ved at få dig testet og lave et personlig træningsprogram samt blive rettet til undervejs – så få du kvaliteten og træner korrekt.
Et andet kvalitetsparameter er det brugervenlige træningsværktøj Trainingpeaks som du får hos GetFit 2. Her få du premium konto som giver et stærkt analyseværktøj af dine træningsdata og vi kan nemt vi følge din træning og se udviklingen. Du kan altid følge med fra din mobil, tablet og PC/Mac, uanset hvor i verden du befinder dig.
Udover dette tilbydes du en gang om måneden at tage en løbetest på den lokale atletikbane som en del af dit træningsprogram, hvor jeg er tilstede. Det er endnu en god mulighed for at følge din udvikling og få omgående feedback.

Få friheden

Det er super fint at have et personlig træningsprogram den skal også bare passer til din hverdag. Det hele skal hænge sammen. En god og langsigtet motivation holdes ved at lysten, muligheden og friheden til at træne, er tilstede.
Så her er det vigtigt du er ærlig over for dig selv, omkring hvor meget tid du har og ikke hvor meget du godt kunne tænke dig at træne. Det skylder du dig selv, familie og venner.

Hvad kræver det så?

I virkeligheden kræver det kun en ting: Du er motiveret for at opnå din drøm – for din egen skyld.
Så skal jeg nok hjælpe dig med at indfrie din drøm og støtter dig under hele forløbet. Din nuværende status og niveau er ikke vigtig for at komme i gang. Du skal heller ikke være eliteudøver. Du skal bare have lysten.